Kära vänner!

Minns du hur det började?
oktober 13, 2021
Virtuellt Årsmöte
april 14, 2022

Kära vänner!

En av Operation Mercys främsta styrkor är att våra medarbetare lägger stor vikt vid att ”vara med” människor, att leva bland dem, att vara en av dem.

När jag bodde i Centralasien lärde jag mig uzbekiska och tadzjikiska, de språk som talades av människorna runt omkring mig. Jag lät sy upp klänningar i lokala tyger och mönster. Jag lärde mig om den lokala konsten och poesin och jag lärde mig att både laga och njuta av den lokala matkulturen.

På julen firar vi att Gud kommer för att vara med oss, att han kom för att bo bland oss. ”Frukta inte, för jag förmedlar goda nyheter om stor glädje för alla människor” sa änglarna till herdarna den första julnatten.

Vad är goda nyheter och glädje för mig julen 2021?

 • Jag längtar efter hopp – att de dåliga nyheterna och mörkret snart ska få ett slut.
 • Jag längtar efter gemenskap — att få umgås med vänner och familj igen.
 • Jag längtar efter styrka — att kunna stötta andra såsom de stöttar mig.
 • Vår vision i Operation Mercy är att bygga hopp, kapacitet och att främja gemenskap – låt oss göra detta var vi än är i världen.

  Vi bifogar en kalender som tack för att du varit med och stöttat vårt arbete. Tack för att du är en del av Operation Mercy när vi går in i 2022!

  Med önskan om en fridfull jul och ett gott nytt år!

  Andrea Vogt, Internationell Direktor


  Stories


  International Projects


  Related Projects


  Get involved

  MAKE A DONATION

  Operation Mercy is a member in good standing with Svensk Insamlingskontroll, (the Swedish Foundation for fundraising control), who ensures quality control of donation management for Swedish based charities.

  En av Operation Mercys främsta styrkor är att våra medarbetare lägger stor vikt vid att ”vara
  med” människor, att leva bland dem, att vara en av dem.